Pages

Thursday, 19 September 2013

Hari kelahiran arwah eryna

Salam..

Dah setahun tak update..post ni sekadar mengingati arwah yang hampir setahun pergi iaitu pada 25/09/2012. Di tambah lagi kesedihan ku pabila Ayah yang dikasihi turut pergi kerana lungs cancer .

Recap semula saat eryna nak pergi .. mcm ada yg dinanti... rupanya dia menunggu tokwan nya...dan tok wan nya ikot die pergi kesana juga pada 28/08/2012. Ber double-double sedih....

19/09/2011 adalah hari lahirnya dan genab lah umurnya 2 tahun jika dia masih ada.


video




Namun syukur alhamdulillah kami telah dikurniakan seorang lagi cahaya mata pada 20/08/2013. Baby boy pulak kali ni.

                                                                  Sayed Ezry Elman

Ini lah keluarga bahagia ku sekarang..


Alhamdulillah..


No comments:

Post a Comment